Repoveden kansallispuistosta on tullut suosittu yrityksien ja ryhmien virkistyskohde Etelä-Suomessa poikkeavat kalliomuodostelmat, alueeseen kuuluvat kymmenet lammet ja järvet sekä erämaisuus vetävät luontomatkailijoita puoleensa. Yleinen kiinnostus Suomen luontoa kohtaan on lisääntynyt vuosi vuodelta. Repovesikin on kokenut kävijämäärän lähes kaksinkertaistumisen. Puiston perustamista edeltävänä vuonna 2002, kävijämäärä oli noin 40 000 (Niskala 2003). Vuoden 2008 tilastojen mukaan (Metsähallitus 2008) kävijöitä on ollut noin 75 000 ja vuonna 2012 ilmoitettiin olevan noin 90000.
Repoveden luonto 
Repoveden luonto on monimuotoinen. Voit kohdata siellä mm majavan, saukon tai jo harvinaistuneen vaskitsan.   
Matkailijan Repovesi
Repovesi on monipuolinen matkailukohde, jonne kannattaa tulla ympäri vuoden. Keväällä mahdollisesti jotain uutta. Katso!
Erämaa ja metsästysmaa 
Repovedellä on viljelty ohraa jo noin 2200 vuotta eaa. Tutkimukset ovat paljastaneet alueen menneisyyttä.  
Copyright 2014 Repojotos. All Rights Reserved                                                                                                       
Repoveden kansallispuisto 
Presidentti Tarja Halonen vahvisti allekirjoituksellaan lain Repoveden kansallispuistosta 25.11.2002 ja se astui voimaan 1.1.2003.   
Repojotos etusivu Faktoja Tukimuksia Luonto Matkailu Kartta Kuvia retkiltä Blogi avautuu uuteen ikkunaan. Tämä sivu jää auki alle. Ajankohtaista Repovedeltä ja luonnosta Yhteystieto
Repoveden kansallispuisto on kiinnostava matkakohde
Repojotos matkailupalveluja Repovedellä

Promote Your Page Too
Repoveden kansallispuisto